BILJNA MEDICINA

Iscijeljujuća snaga prirode

Biljne tablete za ženski libido


libido kod zena

Želja za seksom kod žena mijenja se tijekom vremena. Ponekad može biti jača a ponekad slabija. Te fluktuacije su često u vezi sa raznim promjenama u životu kao što započinjanje ili kraj veze, neka bolest ili menopauza. Želja za seksom je subjektivna stvar pa tako neke žene imaju veću a neke manju želju. Stoga je teško razlučiti što je zapravo slab libido. No, ukoliko žena ima umanjenu želju za seksom duže vrijeme ili ako ona općenito izostaje duže vrijeme, može se reći da je ženi oslabio libido. Dakle, glavni simptom slabog libida kod žena je nedostatak želje za seksom. Neka istraživanja kažu da oko 40% žena u nekom periodu svoga života žale se na nedostatak seksualne želje. Postotak je manji, tj. oko 10 do 15 % ako se radi o slučajevima kontinuiranog nedostatka seksualne želje.

Uzroci slabog libida kod žena
- Psihološki uzroci: stres, umor, tjeskoba svi negativno djeluju na libido kod žene, umanjujući želju za seksom.
- Seksualni problemi. Bol tijekom seksualnog odnosa ili nemogućnost da se doživi orgazam mogu umanjiti želju za seksom.
- Lijekovi kao što su antidepresivi, lijekovi protiv visokog krvnog pritiska ili kemoterapija.
- Bolesti, srčane, psihičke, neurološke, artritis, rak, dijabetes i još neke.
- Alkohol, pušenje i droge.
- Hormoni. Smanjen nivo estrogena. Estrogen pomaže u održanju zdravlja vaginalnog tkiva i potiče želju za seksom. Tijekom vremena i menopauze nivo estrogena opada što za posljedicu ima smanjenje želje za seksom i suhoću vaginalnog tkiva, što rezultira u bolom ili neugodom tijekom seksualnog čina. Tijekom menopauze mnoge žene i dalje imaju zadovoljavajući seksualni život, ali to nije slučaj sa svim ženama
- Problemi u vezi kao što su konflikti, slaba komunikacija, nepovjerenje i sl.

Muškarci imaju Viagru®! Što imaju žene?

Većina muškaraca dobili su rješenje za svoje seksualne probleme. To je bilo vrijeme kada je zavladala Viagra®. Ženama s problemima seksualne disfunkcije tako ostaje da gledaju svoje muške partnere kako uzimaju svoju tableticu, dok za njih nema odgovarajuće pomoći. Kako se vi snalazite u vašem seksualnom životu? Jeste li i vi možda u sličnoj situaciji?

Nedostatak libida kod žena miješa se sa raspoloženjima i to onda unosi napetost u vezu. Nedostatak terapije za ovo stanje unosi brigu u ženin život i sve je to navodi da nešto pokuša izmijeniti. Mnoge žene pokušale su terapiju vodom, koristile su razne lubrikante i čak su mijenjale donje rublje i sredstva za njegu tijela. No to, uključujući i promjenu prehrane nije dalo zadovoljavajuće efekte.

Ono što je potrebno je izabrati nešto što će djelovati na hormone i popraviti stanje u samom korijenu. Femvigor potiče aktivnost estrogana u tijelu i učinkovito jača seksualnu želju. Ovo je jedina tableta na tržištu koja otklanja suhoću vagine.

Femvigor - prijatelj mnogih žena

Ova biljna formula pomogla je tisućama žena. Mnoge žene počele su s uzimanjem ove formule i to im je pomoglo pojačati zanimanje za seks i olakšati suhoću vagine. Tako je ova biljna formula našla svoje mjesto u životu mnogih žena tijekom zadnje četiri godine.

Ovaj proizvod, koji se ističe na tržištu, osim jačanja libida, revitalizira tijelo žene i daje mu dodatnu energiju. On daje brze i dobre rezultate te se brine o senzitivnim i delikatnim oblastima ženskog reproduktivnog sistema.

Osim toga, ova formula pruža blaženstvo mnogih orgazama. Ona pomaže ženama da intenzivnije uživaju u seksualnom činu.

Istaknuti liječnici uglavnom nisu znali što pripisati ženama s problemom seksualne disfunkcije.. Nakon što se FemVigor prije nekoliko godina pojavio na tržištu, pomogao je ženama u cijelom svijetu da se oslobode seksualnih problema. Prirodni i sigurni sastojci u njemu čine ge vrijednim pažnje.

Sastav

Pyridoxine HCL (Vitamin B6) 10mg
L-Arginin 50mg
Ekstrakti:
Asparagus adscendens 75 mg
Abelmoschus moschatus 75 mg
Anacyclus pyrethrum 75 mg
Sida cordifolia 125 mg

Pyridoxine HCL:

Tj. Vitamin B-6, igra važnu ulogu u rastu i radu nerava i mišića.

L-Arginin:

Aminokiselina koja se u tijelu pretvara u nitrijski oksid; to je ista ona tvar koja posreduje u 100% prirodnoseksualnom odgovoru i primarni je fiziološki posrednik za postizanje uzbuđenja kod žena. Na prvom mjestu koristi se za povećanje proizvodnje hormona i da poboljša protok krvi u cijelom tijelu. Također je poznat zbog blagotvornog djelovanja na buđenje seksualne želje kod žena.

Asparagus adscendens:

Također poznat kao Safed Musali, Shwet Musali se na prvom mjestu koristi da pojača libido. Ta biljka je moćan afrodizijak.

Abelmoschus moschatus:

Jača želju za seksom i poboljšava cirkulaciju krvi što potiče vlaženje u vaginalnom kanalu.

Anacyclus pyrethrum:

Također poznat kao Akarkara, jača reproduktivni sustav. Isto tako jača seksualnu želju i libido i intenzivira seksualni doživljaj.

Sida cordifolia:

Ima analgetična, afrodizijačka i protuupalna svojstva. Ova biljka uravnotežuje hormone i time povećava želju za seksom kao i snagu. Otklanja tjeskobu i poboljšava funkcioniranje nervnog sistema.

Doziranje: Dnevno uzmite dvije kapsule s čašom vode, jednu ujutro i jednu navečer prije spavanja. Redovito uzimanje dat će optimalne rezultate. Svaka bočica sadrži 60 kapsula.

"Mi dajemo 100%-tnu garanciju na ovaj proizvod. Ako ne budete zadovoljni s njim, u roku od 90 dana vratit ćemo vam sav uplaćeni novac."

Imate dodatna pitanja u vezi ovog proizvoda - obratite nam se>> rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.

Naručite lako i jednostavno - uštedite na količini

  Količina Za period Ušteda Cijena
1 Bottle of FemVigor 1 Month
$0.00
$59.00
2 Bottles of FemVigor 2 Months
$5.00
$113.00
3 Bottles of FemVigor
+ BONUS
3 Months
$10.00
$167.00
6 Bottles of FemVigor
+ BONUS
6 Months
$163.00
$309.00
9 Bottles of FemVigor
+ BONUS
9 Months
$267.00
$441.00
   

Posebna ograničena ponuda:
Naručite 6 bočica i dobijte još 2 besplatno
Naručite 9 bočica i dobijte još 3 besplatno

Ograničena ponuda!! Kupite dva pakovanja FemVigora™ i bilo koja druga dva naša proizvoda za samo 99,95 $!!

Mišljenja stručnjaka

Mišljenja herbalista…

Ja kao herbalist uvijek sam bio nezadovoljan zbog oskudice proizvoda za ženski libido. Femvigor je najbolji prirodni proizvod za seksualne probleme kod žena. Ja sam promatrao razvoj i djelovanje ovog proizvoda otkad je lansiran na tržište. On je pokazao izvrsne rezultate. Da, to je izvrsna biljna formula za žene
- Jeremy Brown, Victoria, Australija


Mišljenja liječnika…

Žene su jako pod utjecajem hormonalnih promjena. Ove promjene su periodične kao i povremene ali su tako jake da potiču promjene raspoloženja i razna neugodna fizička stanja. Suha vagina je jedno takvo stanje. Ja sam prepisivala neke lubrikante i lijekove koji vraćaju normalne hormonalne funkcije. Kao sintetički lijekovi, oni su imali određene nuspojave. FemVigor nije pokazao takve nuspojave. Štoviše, on ima utjecaj na ženski reproduktivni sistem otklanjajući suhoću vagine i slabi libido. Zbog toga sam počela preporučivati ovu biljnu formulu mojim pacijenticama koje su imale ove probleme.
- Dr. Janeale Henson, Ginekolog, Kalifornija, SAD


Psiholog objašnjava…

Mnogo žene dolazi u moju ordinaciju. One su veoma nesretne kada nisu u stanju ispuniti želje svojih partnera. Slab seksualni nagon posebno je uznemirujuć. Ovaj problem nije mentalne već čisto hormonalne naravi. Stoga, psihijatrijska terapija nije davala zadovoljavajuće rezulate pa su neke žene odustale od toga. Neke od ovih žena počele su uzimati Femvigor te su mi tijekom seansi rekle o njegovim učincima. Opazila sam pozitivne promjene u njihovu ponašanju nakon uzimanja ovog proizvoda.
- Dr. Narumi Watanabe, Psiholog, Osaka, Japan


Liječnik kaže…

Nisam bio svjestan Femvigora sve dok mi jedna od mojih pacijentica nije rekla za njega prije oko godinu dana. Kolega koji je upućen u biljnu medicinu pomogao mi je da shvatim kako djeluju biljke u ovom proizvodu. Abelmoschus moschatus, Sida cordifolia, A. adscendens, A. Pyrethrum su moćne biljke.
- Dr. Leroy Armistead, Herbalist, Michigan, SAD

Svjedočanstva klijenata

"Imam 55 godina i zadnjih pet godina moga života bile su veoma neugodne. Nisam mogla uživati tijekom seksa i bila bih frustrirana tijekom cijelog dana. I moj partner postajao je uznemiren kako je vrijeme prolazilo a ja nisam mogla ništa učiniti. Konačno sam posjetila ginekologa koji mi je preporučio Femvigor. Od tada se moje život promijenio. Osjećam više vitalnosti, moj libido se povratio i uživam u noćima s mojim partnerom. Hvala na ovom divnom proizvodu.."
- Matilda, 55 god., Quebec, Kanada


"...samo želim reći da sam iskusila višestruke orgazme nakon što sam počela uzimati Femvigor i to mi se sviđa. Više nisam suha. Da, ovaj biljni proizvod je dobar za ženski libido!!!"
- Samantha, 39 god., Green Bay, Wisconsin


"...moja žena nakon rođenja naše djevojčice vrlo bi se brzo iziritirala. Nije više aktivno sudjelovala u seksu i ja nisam znao zašto. O tome sam razgovarao s jednom mojom prijateljicom i ona me je uputila na Femvigor, kojeg sama odmah naručio i rekao svojoj ženi da ga počne uzimati. Veoma sam zadovoljan s učincima i promjenom..."
- Andrew, 34, Wales, Velik Britanija


"Ja sam pokušala mnogo toga da poboljšam fleksibilnost moga vaginalnog kanala ali učinci su uvijek bili kratkotrajni. Tražila sam nešto što će mi dati trajnije rezultate. Tako sam poslušala savjet moga liječnika i počela uzimati Femvigor. To je prirodna biljna tableta za koju čak ne treba recept. Već za 7-mog dana osjećala sam se mnogo bolje i s lakoćom sam obavljala svoje dnevne aktivnosti. Znala sam da je to od ove biljne formule."
- Cherry, 29, Queensland, Australija

 

"I vi nam možete poslati vaša svjedočanstva putem našeg obrasca za kontakt. Pošaljite nam broj vaše narudžbe i ime za koje želite da bude napisano ispod svjedočanstva, a mi ćemo zaštiti vašu privatnost."

usluga s povjerenjem