BILJNA MEDICINA

Iscijeljujuća snaga prirode

VitoLiv - prirodno rješenje za za zdravu jetru


Prirodna pomoć kod zatvora

VitoLiv – pročistite vašu jetru brzo i bez ikakvih neugodnosti!

Da li ste znali??

1. Starenje i sposobnost tijela da se bori s bolešću i vaše opće zdravstveno stanje u direktnoj su vezi sa zdravljem jetre.

2. Smještena u abdomenu na desnoj strani ispod dijafragme - jetra je od Boga darovan organ koji ima više zadataka i igra vitalnu ulogu u održanju zdravlja, vitalnosti i nivoa energije. Ali, ako je oštećena – može može biti uzrokom raznih tegoba. Uloga jetre u metabolizmu je velika i ona obavlja mnoštvo funkcija važnih za dobro zdravlje kao što su detoksikacija, odlaganje glikogena i proizvodnju bjelančevina. Također proizvodi žuč važnu za probavu.

3. Jetra, kada je preopterećena toksinima može umanjiti kvalitetu života. Poznato je da može doći do negativnih emocionalnih i fizioloških reakcija.

4. Medicinski nazivi koje se odnose na jetru uglavnom počinju sa hepato što dolazi od grčke riječi za jetru, koja je hepar.


VitoLiv dolazi direktno iz prirode da bi doprinio optimalnom radu jetre!


VitoLiv su hepaprotektivne tablete i pomoći će kod sljedećih slučajeva:
* Bolesti jetre uzrokovanih prekomjernim konzumiranjem alkohola
* Žutica
* Virusni hepatitis
* Pomoći će kod posljedica problema s jetrom kao što su gubitak apetita, plinovi i nadutost, abdominalna bol i problemi s disanjem i kašljem

VitoLiv za zdravlje jetreDanas se sve više ljudi oslanja na biljnu medicinu i dokazano postoje prirodni lijekovi koji uistinu mogu umanjiti ili pak posve riješiti probleme s jetrom. Na drugoj strani, sintetički lijekovi mogu pomoći na kratke staze i samo prekrivaju uzrok bolesti i njihova primjena često uključuje niz neugodnih nuspojava.

Što je VitoLiv?

VitoLiv predstavlja optimalnu kombinaciju biljaka koje sve imaju blagotvorno i iscijeljujuće djelovanje na jetru čovjeka. Ove biljke tradicionalno se koriste u biljnoj medicini za liječenje problema jetre i sada se mogu naći i jednostavno uzimati u obliku kapsula.

VitoLiv je moćna prirodna formula za zdravlje jetre s višestrukim farmakološkim djelovanjem. On sprječava i popravlja štete učinjene na jetre i pomaže joj da se nosi sa štetom učinjenom od strane alkohola, lijekova, toksina i virusa. To je prirodna biljna formula koja uklanja neugodne simptome nastala od utjecaja prethodno spomenutih. On pruža značajno olakšanje kod nespecifičnih probavnih smetnji i normalizira povišene vrijednosti testova funkcije jetre  općenito time poboljšavajući zdravlje i kvalitetu života. Djeluje protektivno na jetru. VitoLiv značajno pomaže u čišćenju jetre i njenom pomlađivanju. Također predstavlja preventivu za razvoj žutice, hepatitisa – virusnog i onog uzrokovanog lijekovima, alergija i problema uzrokovanih prekomjernim konzumiranjem alkohola.

 

Činjenica dobrog življenja – zdravije tijelo odraz je zdrave jetre!

 

Zdravlje jetre od velike je važnosti. Zdrava jetra odraz je dobrog probavnog sistema  i hormonalne ravnoteže. Tijekom života, čovjekova jetra je preopterećena je raznim kemikalijama, pesticidima, dodacima jelima, zagađenjima iz okoline i td. što sve negativno djeluje na zdravlje jetre.

Veoma uobičajeni oblik bolesti jetre je disfunkcija jetre do koje najčešće dolazi uslijed bolesti kao što je dijabetes. Opće zdravlje jetre često slabi zbog pretjeranog konzumiranja alkohola ali i raznih lijekova uključujući i kemoterapiju. Oslabljen rad jetre, do kojeg može doći iznenada ili postepeno, može dovesti do raznih ozbiljnih problema s krvarenjem, disfunkcije mozga i u krajnjim slučajevima čak do kome i smrti.

Bolesti jetre - simptomi:
U ranim stadijima bolesti jetre osoba ne doživljava nikoje simptome Međutim, kako vrijeme prolazi, oni se ipak počinju pojavljivati. Rani simptomi uključuju one blage nalik onim koji se pojavljuju kod gripe. Drugi simptomi uključuju trpak okus u ustima, teškoće pri gutanju, probleme sa stomakom i čak kašalj i hrapav glas. Pretjerano konzumiranje alkohola, lijekova, slaba prehrana i drugi slični faktori u trajanju od više od 10 godina mogu dovesti do funkcionalnih promjena na jetri.

Postoje razni lijekovi koji se koristi kod problema jetre. Oni su ponekad neophodni ali često izazivaju i druge neugodne nuspojave. Ono što je bitno jeste da postoje i prirodni načini kako pomoći jetri i pročistiti je a da to ne bude bolno i da ne dođe do popratnih neugodnosti tj.neugodnih nuspojava. Firma Vitopharma proizvela je VitoLiv, što je biljni preparat, napravljen isključivo od biljaka koje se koriste z biljnoj medicini za poboljšanje optimalnog rada i zdravlje jetre.

Jetra je organ koji je milijardu puta kompliciraniji nego je to moguće pojmiti. Ono što treba uraditi jeste profiniti način na koji ona radi. VitoLiv su tablete koje mogu umnogome mogu doprinijeti optimalnom radu jetre.

Sastav - ekstrakti

Picrorrhiza kurroa 70mg
Phyllanthus niruri 100mg
Boerhaavia diffusa 90mg
Andrographis paniculata 40mg

Sastav

Picrorrhiza kurro štiti jetru od hepatoksina, ima moćna antioksidanska svojstva, regulira nivo jetrenih enzima, ima antiupalna i antialergijska svojstva. Ova biljka igra značajnu ulogu kao pomoć kod žutice te pomaže kod povraćanja, anoreksije i dispepsije.

Phyllanthus niruri. Za ovu biljku je otkriveno da ima značajno inhibirajuće djelovanje na hepatitis B virus što se vidi na povoljnom djelovanju kod slučajeva kronične žutice. Biljka također ima antihepatotoksična, antivirusna, antibakterijska i hipoglikemijska svojstva.

Boerhaavia diffusa. Ova biljka koristi se za liječenje virusnih problema s jetrom - pomaže u detoksikaciji jetre i štiti od budućih problema s jetrom.

Andrographis paniculat. Ova biljka pomaže tijelu da se bori s infekcijama i smanjuje trajanje prehlade. Također blagotvorno djeluje na funkcije žučnog mjehura, poboljšava tok žuči (time i probavu), i pronađeno je da ima zaštitničko djelovanje na jetru.

Doziranje

Preporučena doza su dvije tablete dva puta dnevno nakon jela.

Nuspojave

VitoLiv je posve prirodan proizvod i time osigurava potpunu sigurnost i bez ikakvih je neugodnih nuspojava..

"Mi dajemo 100%-tnu garanciju na ovaj proizvod. Ako ne budete zadovoljni s njim, u roku od 30 dana vratit ćemo vam sav uplaćeni novac."

Imate dodatna pitanja u vezi ovog proizvoda - obratite nam se>>

Naručite lako i jednostavno - uštedite na količini

  Količina Za period Ušteda Cijena
1 Bottle of VitoLiv 1 Month
$0
$29.95
2 Bottles of VitoLiv 2 Months
$9.95
$49.95
3 Bottles of VitoLiv
+ BONUS
3 Months
$14.90
$74.95
6 Bottles of VitoLiv
+ BONUS
6 Months
$119.65
$119.95
   

Posebna ograničena ponuda:
Naručite 6 bočica i dobijte još 2 besplatno
Naručite 9 bočica i dobijte još 3 besplatno

Svjedočanstva klijenata

25 godina bio sam okorjeli alkoholičar. Sve je to ostavilo traga na moju jetru i patio sam od ozbiljnog oštećenja jetre. Uzimao sam neke tablete koje mi je preporučio prijatelj ali su imale neugodnih nuspojava i od njih se nisam dobro osjećao. Zatim sam počeo tražiti biljne tablete za jetru držeći da su prirodne tablete sigurnije. I zapravo, počeo sam s ovim tabletama i one su mi veoma pomogle. Osjećam da se moja jetra pomladila i nemam riječi da opišem promjenu koja se dogodila u mojem životu!.
Rob D, Zurich

 

Točno prošle godine, dijagnosticiran mi je virusni hepatitis, i počeo sam se žaliti na simptome kao što su oticanje, slab apetit, umor očiju, iscrpljenost i td. Samog prvog tjedna bio sam hospitaliziran i u bolnici sam primao terapiju lijekovima koji se proizveli razne neugodne nuspojave kao što su bili groznica, glavobolja, bol u mišićima i td. što je vremenom postalo nepodnošljivo. Tada sam sreo jednog stručnjaka za bilje koji mi je preporučio VitoLiv - na moje zaprepaštenje ove prirodne tablete pomogle su mi više nego sintetički konvencionalni lijekovi. Kada sam nakon nekog vremena otišao svojem liječniku na pregled on se veoma začudio jer su moji nalazi bili odlični. Mislim da zasluge za to idu VitoLivu…

Stanley F, FloridaVitoLiv

 

Moja kćerka oboljela je od ozbiljne žutice - i stoga je stalno bila bolesna. Pokušala sam razne lijekove i tretmane ali izgleda da joj ništa nije pomagalo. Zapravo, povraćanje je vremenom postajalo sve gore. Očajno sam željela da mi kćer ozdravi. Nakon što sam otišla na internet naišla sam na VitoLiv. Zahvalna sam što se mojoj kćerki nakon nekoliko dana uzimanja ovih biljnih tableta stanje značajno popravilo. Hvala veoma mnogo što ste spasili moju kćer!

Sarah T, Amsterdam

 

Izuzetan proizvod... moja je jetra pomlađena... i moram dodati, izvrsna komunikacija i brza isporuka!!

Jayson R, Denver

 

"I vi nam možete poslati vaša svjedočanstva putem našeg obrasca za kontakt. Pošaljite nam broj vaše narudžbe i ime za koje želite da bude napisano ispod svjedočanstva, a mi ćemo zaštiti vašu privatnost."
usluga s povjerenjem