BILJNA MEDICINA

Iscijeljujuća snaga prirode

Biljne tablete za sigurno povećanje penisa


prirodne tablete

O povećanju penisa

Penis je organ muškarac kojim on obavlja seksualni čin. S razvojem tijela muškarca, on postepeno razvija osjete u svojem penisu i sam penis se razvija tj. raste. Međutim, ponekad se događa da se penis ne razvije do veličine do koje bi muškarac to želio. Budući su duljina i debljina penisa često bitni kod seksualnog zadovoljenja žene, neodgovarajuće dimenzije za muškarca često mogu biti uzrok frustracija i razlog povlačenja iz veza, a kod žena razlog nezadovoljstva.

Na tržištu postoje razni proizvodi i tehnike za povećanje penisa. Iako je to slučaj, oni uglavnom ne daje rezultate za koje tvrde da su mogući. Muškarci tada često pribjegavaju i agresivnim i kirurškim metodama, međutim te metode znaju biti riskantne i mogu čak dovesti XLdo stanja kao što je impotencija, pa ih i sami stručnjaci ne preporučuju. Pumpe, razna pomagala i sl. sredstva su kojima mnogi muškarci pribjegavaju. Kod njih se radi o vršenju fizičkog pritiska na penis radi povećanja i iako su rezultati mogući, izvjesni rizik uvijek je uključen.

Kada je potreba za povećanjem penisa opravdana?

Priključite se na internet i bit ćete preplavljeni raznim pomagalima, sredstvima i tehnikama za povećanje penisa. Što se iz toga može zaključiti? Jednostavno, postoji velika potražnja za učinkovitim rješenjima za povećanjem dužine i debljine penisa. Da li je ta potražnja opravdana?

Um muškarca vođen je velikom željom za muškošću i jakom željom da bude što bolji u svom životu. To, prevedeno, upućuje i na želju da se bude što bolji u krevetu. Velik broj muškaraca smatra da veći penis igra važnu ulogu u ostavljanju dobrog dojma kod ženskog roda, i tu su većim djelom u pravu.

To je razlog zašto neki muškarci s manjim penisom pate od osjećaja inferiornosti. Ponekad, takav stav prema sebi može biti uzrokom tjeskobe ili depresije. Psihijatri potvrđuju da postoje muškarci koji pate od depresije ili tjeskobe zbog kompleksa veličine.

Muškarci tada traže razne načine da riješe svoj problem. Iako ponekad rješenje može biti sagledavanje situacije u drugom svjetlu, ponekad se nameće i sama potreba za povećanjem penisa. Potreba za povećanjem penisa opravdana je u sljedećim slučajevima:
- Muškarac ima jak kompleks inferiornosti glede veličine svoga penisa (pa bi povećanje veličine moglo biti rješenje)
- Muškarac želi povećati duljinu/debljinu penisa radi boljeg seksualnog čina.

Kako NeoSize XL™ može pomoći?

Normalni rast penisa ovisi o dotoku krvi u penis. Prekid normalnog dotoka krvi u penis, iz bilo kojeg razloga, sprječava rast ovog tkiva. To je tipičan slučaj kod muškaraca s malim penisom. Penis takvog muškarca ne diše onako kako bi trebao. NeoSize XL™ daje učinkovite i trajne rezultate u otklanjanju ovog problema i stoga liječnici preporučuju njegovu upotrebu.

On djeluje regulirajući i povećavajući dotok krvi u krvne žile u penisu. Sastojci ovog proizvoda šire krvne žile. Kao rezultat toga, tkivo penisa ispunjeno je s odgovarajućom količinom krvi, omogučujući tako povećanje penisa na prirodan način. Ovo također rezultira u pojačanom libidu, tvrdim erekcijama i intenzivnijim orgazmima.

Ove tablete ne samo da povećaju duljinu već i debljinu penisa. To je bitno za seksualni čin jer mnoge žene daju prednost debljini penisa pred dužinom jer im veća debljina daje veći osjećaj priljubljenosti na ulazu u vaginu.

Većina nerava koji su stimulirani tijekom penetracije nalaze se blizu ulaza u vaginu i anusa. Ovo debljinu penisa čini zapravo važnijimfaktorom od dužine i istina je kada se kaže da je debljina penisa važna za dobar seksualni čin.

Rezultati

Rezultati uzimanja ovih tableta vidljivi su od vremena kada ih počnete redovito uzimati. Ako se stvarno želi povećati duljina i debljina penisa, duljina se može povećati do 7 cm, a debljina do 2,5 cm. Ovako izgledaju rezultati redovitog uzimanja ovog proizvoda.
- 1 mjesec uzimanja: povećanje do 1,5 cm po duljini
- 2 mjeseca uzimanja: povećanje duljine do 2,5 cm i debljine oko 0,7 cm
- 3 do 4 mjeseca uzimanja; povećanje dužine do 5 cm, a debljine do 1,5 cm
- 6 mjeseci; povećanje duljine do 7,5 cm a debljine do 2,5 cm

Bilješka: Uzimanje ovih tableta duže od 6 mjeseci omogućit će intenzivnije seksualno iskustvo i više izdržljivosti, tvrde erekcije i jači libido.

Sastav

 

Koncentrat sojinih proteina

Sadrži male količine masti i kolesterola. Većina fitokemikalija u sojinom proteinu su snažni antioksidansi.

Mucuna pruriens

Jača libidio i seksualnu želju potičući oslobađanje testesterone u tijelu. Također je poznato da povečaje količinu sperme.

Physalis somnifera

Veoma jača želju za seksom. Ova biljka također se koristi kao diuretik, sedativ i sredstvo za pomlađivanje. Pomaže u održanju optimalnog seksualnog zdravlja.

Biljni proizvodTribulus terrestris

Potiče hipofizu na pojačano lučenje luteinizirajućeg hormona (LH) koji potiče stvaranje hormona testesterona, i isto tako sprječava suvišno lučenje androgena hormona koji potiče smanjeno lučenje testeroran. Terrestris posjeduje diuretička svojstva, jača i imunološki sustav, smanjuje kolesterol. Daje snagu organizmu i potiče stvaranje spreme.

Doziranje: Uzimajte dvije tablete svakog dana, oko 30 minuta nakon jela i s čašom vode. Redovito uzimanje tijekom 3 mjeseca daje najbolje rezultate. Nakon 3 mjeseca, tablete se mogu uzimati 4 do 6 puta tjedno.

Nuspojave: Opsežna istraživanja pokazala su da ovaj proizvod nema nikakvih niti kratkoročnih niti dugoročnih nuspojava. Ipak, ukoliko imate ozbiljnijih zdravstvenih problema, prije kupnje ovog proizvoda savjetujte se s vašim liječnikom glede njegova sastava.

"Mi dajemo 100%-tnu garanciju na ovaj proizvod. Ako ne budete zadovoljni s njim, u roku od 30 dana vratit ćemo vam sav uplaćeni novac."

Imate dodatna pitanja u vezi ovog proizvoda - obratite nam se>> rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.

Naručite lako i jednostavno - uštedite na količini

  Količina Za period Ušteda Cijena
1 Bottle of NeoSize XL 1 Month
$0.00
$54.95
2 Bottle of NeoSize XL 2 Months
$19.95
$89.95
3 Bottle of NeoSize XL
+ BONUS
3 Months
$34.90
$129.95
6 Bottle of NeoSize XL
+ BONUS
6 Months
$199.65
$239.95
9 Bottle of NeoSize XL
+ BONUS
9 Months
$309.45
$349.95
   

Posebna ograničena ponuda:
Naručite 6 bočica i dobijte još 2 besplatno
Naručite 9 bočica i dobijte još 3 besplatno

Ukoliko biste imali problema pri naručivanju i unošenju podataka, pogledajte kratak prikaz jedne jednostavne narudžbe!!!

Ograničena ponuda!! Kupite dva pakovanja NeoSizeXL-a™ i bilo koja druga dva naša proizvoda za samo 99,95 $!!

Svjedočanstva klijenata

Ove prirodne tablete uzimao sam dva mjeseca i moj se penis povećao oko 3 do 4 cm po dužini i oko 2 cm po obujmu. Uzbuđen sam rezultatima šestomjesečne kure.
--- Ryan, 28. god. , Australija


Vaša formula za mene je djelovala i dužina moga penisa značajno se povećala za kratko vrijeme i bez ikakvih neugodnih nuspojava.
---- Jack, 36. god., Kanada


Moja me je bivša djevojka ostavila jer mi je penis bio malen. Ja ništa nisam mogao uraditi i upao sam u depresiju sve dok nisam sreo novu djevojku. Ona me je podržala i unijela novu dimenziju u moj život. Predložila mi je da iskušam NeoSizeXL koji je znatno povećao veličinu moga penisa.
---- Daniel, 24. god., Brazil


Podrška koju nude vaši djelatnici je stvarno izuzetna i efikasna. Oni su odgovorili na sva moja pitanja u vezi vaših proizvoda. Nikad mi nitko nije tako brzo odgovorio na moje upite.
--- Alex, 38 god., Velika Britanija

 

"I vi nam možete poslati vaša svjedočanstva putem našeg obrasca za kontakt. Pošaljite nam broj vaše narudžbe i ime za koje želite da bude napisano ispod svjedočanstva, a mi ćemo zaštiti vašu privatnost."

usluga s povjerenjem