SKRIJ

BILJNA MEDICINA

Iscijeljujuća snaga prirode

Biljna formula protiv preuranjene ejakulacije


protiv PE

Blagodati ove biljne formule:
• Odgađa i kontrolira vrijeme ejakulacije
• Povoljno djeluje na plodnost
• Pruža snažnije i tvrđe erekcije
• Jača libido i daje snagu
• Daje postepene i trajne učinke

Prijevremena tj. preuranjena ejakulacija je jedan od najčešćih seksualnih problema kod muškaraca. Uglavnom predstavlja nemogućnost da muškarac ejakulira u trenutku kada je to u redu za obje strane. Pojam prerane ejakulacije može se različito prikazati. Nekima se prerana ejakulacija dogodi već i prije same penetracije, dok neki ejakuliraju i 5 minuta nakon penetracije što također doživljavaju kao problem prijevremene ejakulacije.

Prava preuranjena ejakulacija je stanje kad muškarac ne osjeća da će ejakulirati sve dok se to ne dogodi, što znači da ne drži pod kontrolom uzbuđenje kad ima erekciju ili dok prodire u vaginu.

U većini slučajeva prijevremena ejakulacija je psihološki određena. U mnogih muškaraca može se uočiti strah da neće biti u stanju zadovoljiti neku ženu ili strah od poraza i nadmoći partnerice. Osjećaj krivice i strah da se ne pročuje mogu značajno utjecati na ponašanje muškarca s ovim problemom. Prerana ejakulacija može biti povezana i s nekim neurološkim oboljenjima, oštećenjima kralježnice, a može biti i posljedica uzimanja nekih lijekova

DuramaleMože se reći da je većina muškaraca ovaj problem iskusila barem jednog tijekom života. On zapravo pogađa ljude svih dobi. Ponekad nastaje prilikom prvog seksualnog odnosa i uglavnom je rezultat straha i nesigurnosti, no muškarci nakon toga uglavnom nauče kontrolirati svoj seksualni čin. Kada problem preuranjene ejakulacije ustrajava, može se reći da je vrijeme da se nešto pokuša uraditi. Ovaj problem može narušiti samopouzdanje kod muškaraca zbog čega oni dalje mogu izbjegavati nove veze koje bi mogle voditi ka seksualnom činu. Osim toga, žene čiji partneri imaju ovaj problem često pronalaze druge muškarce kako bi zadovoljile svoju seksualnu želju.

Postoje razne terapije za odgađanje prijevremene ejakulacije kod muškaraca. One uključuje razne kreme, vježbe, promjenu prehrane, psihoterapiju i sl. Ovdje vam predstavljamo siguran, prirodan i nadasve djelotvoran proizvod koji bi mogao promijeniti vaš život.

Što je DuraMale?

DuraMale je potpuno prirodna biljna formula koja odgađa ejakulaciju i potiče ugodan i intenzivan seksualni doživljaj. To je jedinstvena biljna formula moćnih biljaka koje pomažu u odgađanju ejakulacije, jačanju intenziteta erekcije i jačanju libida. Ova formula djeluje s ciljem produženja seksualnog čina s naglaskom na kontroli ejakulacije. DuraMale je sastavio tim stručnjaka za ljekovito bilje, farmaceutskih stručnjaka i znanstvenika. Ovo je posve sigurna biljna formula, nema nikakvih negativnih nuspojava i mi smo toliko sigurni u njenu učinkovitost da vam nudimo garanciju povrata novca u slučaju da budete nezadovoljni.

ParIstraživanja su pokazala...
- Nakon 1 mjeseca uzimanja
Grupa muškaraca koja se prethodna žalila na problem preuranjene ejakulacije unutar jednog minuta nakon penetracije, opazila je da pomoću ove formule mogu ejakulirati za oko 7 minuta
- Nakon 3 mjeseca uzimanja
Ista grupa muškaraca opazila je da su uspjeli odgoditi ejakulaciju do 13 minuta.
- Nakon 5 - 6 mjeseci
Vrijeme ejakulacije produžilo se do 16 minuta uz pomoć ove prirodne biljne terapije.

Sastav:

L - Arginin
L - Phenylalanin
Mješavina* 300 mg
Hygrophila spinosa
Mucuna pruriens
Argyreria speciosa
Tribulus terrestris

L-Arginin:

L-Arginin je prirodna tvar koja sigurno povećava nivo nitrijskog oksida u tijelu. Nitrijski oksid je vazolidator koji omogućuje krvnim žilama u penisu da se prošire, tako omogućavajući bolji dotok krvi tijekom erekcije. L-arginin jača libido i seksualnu želju, i fizičku snagu. On igra važnu ulogu u poticanju i održanju erekcije. L-Arginin potiče vaskularnu cirkulaciju što dovodi do poboljšanog dotoka krvi u penis. On također povećava količinu sperme kao i njenu kvalitetu.

L-Phenylalanin:

Ovo je esencijalna aminokiselina i ima antidepresivna svojstva, poboljšava raspoloženje i kontrolira agresivnost. L-phenylalanine također jača libido.

Hygrophila spinosa:

Hygrophila spinosa je biljka koja ima dosta blagotvornih svojstava. Najčešće se koristi kod uroloških tegoba, poznata je i kao diuretik te naročito po svojim afrodizijačkim svojstvima s jakim učinkom na liječenje prerane ejakulacije.

Argyeia speciosa:

Djeluje na mozak, posebno na centre koji su povezani s emocijama. Umiruje um. Na taj način se kontrolira i proces ejakulacije. Osim toga povećava količinu sperme.

Mucuna pruriens:
Jača libido i seksualni nagon potičući oslobađanje testesterona u tijelu. Također je poznato da povećava količinu sperme.

Tribulus terrestris:

Potiče hipofizu na pojačano lučenje luteinizirajućeg hormona (LH) koji potiče stvaranje hormona testesterona, i isto tako sprječava suvišno lučenje androgena hormona koji potiče smanjeno lučenje testerorana. Terrestris posjeduje diuretička svojstva, jača i imunološki sustav, smanjuje kolesterol. Daje snagu organizmu i potiče stvaranje spreme.

Doziranje: Dnevno uzmite dvije tablete s čašom vode. Za optimalne i trajne rezultate tablete uzimajte redovito.

Nuspojave: Ovo je 100 % biljni proizvod i općenito nema neželjenih i neugodnih nuspojava. Ukoliko imate ozbiljnijih zdravstvenih problema, prije kupnje savjetujte se s vašim liječnikom gleda sastava.

"Mi dajemo 100%-tnu garanciju na ovaj proizvod. Ako ne budete zadovoljni s njim, u roku od 30 dana vratit ćemo vam sav uplaćeni novac."

Imate dodatna pitanja u vezi ovog proizvoda - obratite nam se>> rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.

Naručite lako i jednostavno - uštedite na količini

  Količina Za period Ušteda Cijena
1 Bottle of DuraMale 1 Month
$0.00
$54.95
2 Bottles of DuraMale 2 Months
$19.95
$89.95
3 Bottles of DuraMale
+ BONUS
3 Months
$34.90
$129.95
6 Bottles of DuraMale
+ BONUS
6 Months
$199.65
$239.95
9 Bottles of DuraMale
+ BONUS
9 Months
$309.45
$349.95
   

Posebna ograničena ponuda:
Naručite 6 bočica i dobijte još 2 besplatno
Naručite 9 bočica i dobijte još 3 besplatno

Ograničena ponuda!! Kupite dva pakovanja DuraMale-a™ i bilo koja druga dva naša proizvoda za samo 99,95 $!!

 

Mišljenje stručnjaka

Zašto DuraMale?

Ja sam urolog i velik broj mojih pacijenata pati od raznih seksualnih problema. Prerana ejakulacija je izgleda najčešći problem s kojim se muškarci sreću. Uvođenje promjena u način života najčešći je savjet koji sam davao mojim pacijentima. Također sam ih upućivao i na promjene u prehrani. Nikoji lijek koji bi im prepisao nije riješio njihov problem preuranjene ejakulacije. Tada sam saznao za ovaj prirodni proizvod u jednom časopisu za muškarce gdje sam čitao svjedočanstva muškaraca koji su bili zadovoljni ovim proizvodom. Smatrao sam da pošto je ovo biljni, prirodni proizvod, ne bi trebalo biti nikakvih nuspojava. Bio sam u pravu! Jedan se moj pacijent riješio ovog problema kroz mjesec dana. Kako zapravo djeluje ovaj proizvod? Odgovor je jednostavan - to je moćna i sigurna biljna formula. Sa sigurnošću kažem da je ovo rješenje za muškarce s problemom prijevremene ejakulacije.
Dr. Sam Millain, Quebec, Kanada

Iskusni urolog piše…

Postoji li rješenje za problem prijevremene tj. prerane ejakulacije? Ovo pitanje moji su mi Bocicapacijenti postavili često puta, ali ja nisam imao zadovoljavajući odgovor za njih. Uvijek sam ih savjetovao da obrate pažnju na prehranu i povećaju unos proteina i drugih vitamina. Ovo je zapravo bio polagan proces i rijetko je dao zadovoljavajuće rezultate. Tijekom vremena, sreo sam kolegu liječnika koji mi je rekao o uspješnim rezultatima tretiranja prijevremene ejakulacije. Poslušao sam ga i odlučio sam savjetovati svoje pacijente da nabave DuraMale. Rezultati su bili trenutni!
- Dr. Pascal Martinez, Meksiko


DuraMale djeluje!

Prerana ejakulacija je problem o kojem muškarci obično ne govore. Ovaj proizvod preporučivao sam mojim pacijentima i oni su imali pozitivne rezultate. Ovu biljnu formulu preporučujem svakom muškarcu koji se sreće s problemom prijevremene ejakulacije.
- Dr. Mark Swanson, NM

Istaknuti herbalist kaže…

Ja sam stručnjak za biljnu medicinu i želio bih reći da ovaj proizvod sadrži veoma moćne biljke s učinkovitim efektom i bez ikakvih je neugodnih nuspojava.
- Pius Alexander, Middlesex, Velika Britanija

Svjedočanstva klijenata

"...seks je za mene bio postao problem. Običavao bih ejakulirati veoma brzo i iako se moja supruga nije žalila ja sam se osjećao nelagodno i očajno sam želio nešto promijeniti. Prešao sam na prehranu s dosta proteina ali od toga nije bilo nikakve koristi. Moje posjete liječnicima nisu bile od koristi, isto tako. Zatim sam saznao za DuraMale i moj se život promijenio na bolje..."
- Stanley, 38, Nevada, SAD

 

"Hvala na brzoj isporuci, proizvod sam dobio na vrijeme…"
- Noel, 38, Wisconsin, SAD

 

" Ja bih prethodno ejakulirao čim bih započeo seksualni odnos. Zbog toga sam bio veoma frustriran i izgubio sam svaku nadu dok me prijatelj nije savjetovao da putem interneta naručim dvije bočice vašeg proizvoda. Od tada moje su brige prošlost..."
- Stanley, 38, Nevada, SAD

 

"…ja i moji prijatelji kupili smo ovaj proizvod prije mjesec dana i sretan sam što mogu reći da smo do sada imali samo pozitivne rezultate. Hvala na ovom proizvodu"
- Victor, 33 god., NZ


"I vi nam možete poslati vaša svjedočanstva putem našeg obrasca za kontakt. Pošaljite nam broj vaše narudžbe i ime za koje želite da bude napisano ispod svjedočanstva, a mi ćemo zaštiti vašu privatnost."


Neke činjenice o prijevremenoj ejakulaciji*
Povremeno, velik broj muškaraca doživi iskustvo prerane ejakulacije tijekom seksualnog čina, što znači da ejakuliraju prije nego bi oba partnera to željela. Ovo se može događati samo povremeno, no kada ovo stanje ustraje, može se reći da muškarac ima problem prijevremene ejakulacije. Prijevremena ejakulacija općenito se dijeli na primarnu (doživotnu) i sekundarnu (stečenu).

Znaci da netko ima primarnu ejakulaciju su:
- ejakulacija koja se događa skoro uvijek unutar jedne minute nakon penetracije
- nesposobnost odgađanja ejakulacije tijekom svih ili skoro svih penetracija
- negativne posljedice za osobu, kao što su depresija, frustracije i izbjegavanje sekusalnih odnosa.

Simptomi sekundarne ejakulacije su:
- ejakulacija se događa uz minimum podražaja prije, ili kratko nakon penetracije
- negativne posljedice za osobu kao što su depresija, tjeskoba i sl.
- razvija se nakon što se prethodno imao zdrav seksualni život.
Može se reći da je zapravo teško reći što je to prijevremena ejakulacija. Zadovoljavajuća dužina trajanja penetracije za neke muškarce i žene je drugačija nego za druge. Smatra se da 'prosječna' penetracija kod muškaraca s problemom prijevremene ejakulacije traje nešto manje od dvije minute, dok kod muškarca bez tog problema penetracija 'prosječno' traje nešto više od 7 minuta. Ali to može biti subjektivna stvar. Mnogi parovi svaku ejakulaciju ispod 10 minuta nakon penetracije, ili čak 20 minuta, mogu smatrati preranom.

Ovo stanje često postaje problem u vezi jer je zadovoljavajući seksualni odnos važan faktor u Parvezi. Ustrajnija i ozbiljnija stanja često prijete uništenju veze ili braka. Ovo može narušiti samopouzdanje u muškarca ali može biti i veoma uznemirujuće za ženu, naročito ako ona želi zatrudnjeti.

Postoji više uzroka ovog stanja, oni mogu biti i psihološki i fiziološki ili pak oboje.

Psihološki uzroci uključuju:
- tjeskoba, ili u vezi samog seksa ili zbog drugih razloga
- osjećaj krivnje, ili samo zbog seksa ili drugih razloga
- erektilna disfunkcija, tj. strah od gubitka erekcije može dovesti do požurivanja za ejakulacijom
- problemi u vezi mogu potencirati ovo stanje.

Fiziološki uzroci mogu biti:
- abnormalni nivo hormona
- abnormalni nivo kemikalija u mozgu tzv. neurotransmitera
- izvjesni problemi sa štitnjačom
- problemi s prostatom, (upala, infekcija)
- nasljedne crte.

Prerana ejakulacije nije stanje koje se ne može liječiti. Postoje više uobičajenih pristupa koji se savjetuju za liječenje ovog problema. Najčešći su:

1. Stiskanje penisa prije same ejakulacije. To može stvoriti određenu neugodu i odgoditi ejakulaciju.

2. Mentalno odvraćanje
Mišljenje o nečem sasvim drugom tijekom seksa odvraća pažnju od samog čina i može zaustaviti čin ejakulacije.

3. Kreme koju umanjuju osjet.
Postoje kreme koje umanjuju osjet i time pomažu u odgađanju ejakulacije. No ove kreme mogu isti učinak ostaviti i na drugu stranu, stoga se savjetuje upotreba kondoma.

4. Tablete
Postoje izvjesni lijekovi, zapravo antidepresivi, čije su nuspojave negativne za seksualne funkcije. Nuspojave tih lijekova su negativne za seksualni čin od čega je jedna odgađanje vremena do ejakulacije. Naravno, za ovo je potrebno savjetovati se s liječnikom.

5. Zdrav odnos između partnera, strpljenje obje strane i razumijevanje ovog probleme korak su prema rješenju problema.

* Ovi podaci su samo u informativne svrhe i nisu zamjena za stručno mišljenje vašeg liječnika.


DURAMALE su tablete koje sadrže biljne ekstrakte koji se vjekovima koriste kod problema seksualne funkcije kod muškaraca i pomažu kod otklanjanja problema prijevremene ejakulacije.

usluga s povjerenjem